Sony ar putea lansa un succesor pentru Xperia Z5 Premium

- Adrian Ungureanu
517

Luna trecută au apărut primele zvonuri legate de lansarea de către Sony a unui nou telefon cu dotări de top, în cadrul Mobile World Congress (MWC) 2017, în chiar prima zi a evenimentului, adică pe 27 februarie.

Informaţiile iniţiale vorbeau de un telefon cu ecran 4K, adică un succesor pentru modelul Sony Xperia Z5 Premium. De la apariţia zvonurilor şi până acum, nu au mai apărut niciun fel de informaţii care să le confirme.

Acum, au apărut noi informaţii, pe Twitter, pe contul @ricciolo1, care a mai lansate mai multe zvonuri şi despre alte telefoane în ultima vreme, inclusiv despre scumpirea noilor Galaxy S8.

Utilizatorul de Twitter afirmă că are informaţii potrivit cărora Sony chiar lucrează la un telefon care ar putea fi urmaşul lui Xperia Z5 Premium, dar care ar putea fi prezentat după MWC 2017.

Principalul motiv al amânării momentului lansări ar putea avea legătură cu faptul că Samsung a comandat toate procesoarele Snapdragon 835 de la Qualcomm pentru a-şi asigura necesarul pentru noile Galaxy S8.

Dacă Sony, un client mai mic pentru Qualcomm, nu a putut comanda deloc noile procesoare, atunci este lesne de înţeles, de ce nu aduce noile telefoane la MWC 2017.