Sony ar putea aduce 5 telefoane la MWC 2017 – unul dintre ele va veni cu super dotări

309

Sony a părut că a luat-o mai uşor în ultima perioadă pe piaţa smartphone în ultima vreme, dar pentru Mobile World Congress (MWC) 2017 promite să aducă un adevărat arsenal, 5 telefoane din care unul cu dotări superioare.

Planurile Sony pentru MWC 2017, eveniment ce va avea loc la Barcelona în intervalul 27 februarie – 2 martie, ne indică faptul că producătorul japonez va veni cu un telefon cu display de 5,5 inci, cu rezoluţie 4K, dotat cu procesoare de ultimă generaţie Snapdragon 835 de la Qualcomm şi 6 GB memorie RAM.

Informaţiile vin prin intermediu unui blog georgian Review.ge care afirmă că ştie şi numele acestor telefoane. Acestea par, însă, mai degrabă nume de cod şi nu denumiri comerciale.

Telefonul cu dotările de top de care notam mai sus poartă numele Sony Yoshino. Pe lângă acesta Sony ar mai aduce alte patru telefoane: BlancBright, Keyaki, Hinoki, Mineo. Acestea se vor încadra pe segmentele mid-range şi entry level.

Dacă informaţiile sunt corecte şi Sony chiar va aduce toate cele 5 telefoane la MWC 2017, vom avea parte de un eveniment extrem de interesant, mai ales dacă producătorul japonez va aduce acel telefon cu ecran cu rezoluţie 4K. Deocamdată, încă păstrăm o doză de scepticism în privinţa acestor informaţii.