Sony anunță caștile WF-SP900. Impermeabile și wireless

395

Atunci când căștile SP900 se conectează la telefonul smartphone sau la PC prin BLUETOOTH, utilizatorii pot asculta muzică timp de 3 ore (până la 12 ore, cu carcasa pentru încărcare).

Pentru a evita aglomerarea de dispozitive, utilizatorii pot asculta cele până la 920 de melodii stocate în memoria internă de 4GB, modalitate care oferă o autonomie de 6 ore a bateriei (până la 21 de ore cu carcasa pentru încărcare).

Căștile SP900 rezistente la apă, chiar și la cea sărată. Prin clasificarea IPX5/8, „dopurile pentru urechi” de la Sony permit scufundarea până la o adâncime de 2m, util pentru sesiunile de înot fără „bagaj” – adică un dispozitiv suplimentar care să redea muzică. De asemenea, căștile pot fi spălate. Datorită IP6X, au și rezistență la praf, ceea ce face din aceste căști un partener de sport de încredere.

Aveți posibilitatea să alegeți între culorile alb, negru sau galben și combinația potrivită urechii: 4 dimensiuni de dopuri și 3 dimensiuni de arc pentru paviolionul urechii. Fiind adaptabile, căștile pot fi purtate în versiuni diferite, încât să se potrivească activității desfășurate. Pentru submersie în apă, trebuie montate dopurile speciale pentru înot, disponibile tot în 4 dimensiuni diferite. De asemenea, un șnur de legătură poate fi utilizat pentru a le securiza.  Odată cu selectarea Modului de Sunet Ambiental, utilizatorii pot alege între varianta „Normal”, care permite ascultarea sunetelor din mediul înconjurător în timp ce rulează muzica în fundal, și varianta „Voce”, în care muzica poate fi ascultată fără distrageri, dar auzind totuși vocile oamenilor.

Volumul poate fi modificat prin atingere, iar funcțiile play, pauză, skip sau return pot fi accesate cu ajutorul butoanelor.

În plus, aplicația gratuită Sony | Headphones Connect poate fi folosită pentru a regla setările de sunet ale căștilor. Modul de Sunet Ambiental poate fi pornit sau oprit, asemeni setărilor Quick Sound.

Aplicația Sony | Music Centre poate fi utilizată pentru și pentru a consulta/edita lista melodiilor stocate în cei 4GB de memorie internă. Căștile pot fi conectate la un PC printr-un cablu USB Type-C™ inclus în pachetul produsului. Același cablu poate fi folosit pentru a alimenta și carcasa pentru încărcare.

Atunci când căștile WF-SP900 sunt conectate la smartphone, aplicațiile Google™ și Siri pot fi activate cu produsul.

Căștile wireless pentru sport WF-S900 vor avea prețul de aproximativ 280 de euro și vor fi disponibile începând cu noiembrie 2018.