Sony a prezentat noul său vârf de gamă, Xperia XZ3

403

Sony Mobile Communications („Sony Mobile”) anunță lansarea celui mai nou flagship, Xperia XZ3.

Noul nostru vârf de gamă, smartphone-ul XZ3, nu are doar un aspect frumos din punct de vedere estetic, ci este dotat și cu tehnologiile revoluționare ale Sony din zona audio și vizuală, care îți permit să te bucuri de un conținut la o calitate înaltă, exact așa cum au intenționat creatorii săi, pentru o experiență de divertisment cu adevărat captivantă, chiar în palma ta.”, a declarat Hideyuki Furumi, Vicepreședinte Executiv, Director Sales Marketing, Sony Mobile Communications.

Xperia XZ3 este prevăzut cu un ecran QHD+ HDR OLED de 6 inci, dotat cu procesorul de imagine X-Reality pentru dispozitive mobile, care va îmbunătăți conținutul SDR într-un format foarte aproape de HDR (High Dynamic Range), astfel încât chiar și atunci când vizionați conținut online, vă puteți bucura de o vizionare de înaltă calitate, oferind o rezoluție mai bună, o gamă mai largă de culori și contrast îmbunătățit.

Difuzoarele S-Force Front Surround Sound sunt acum mai puternice, oferind o intensitate sonoră cu 20% mai ridicată decât modelul anterior. Tehnologia Hi-Res Audio vă permite să ascultați muzică la calitatea intenționată de către artist, în timp ce tehnologia DSEE HX îmbunătățește calitatea fișierelor comprimate până aproape de Hi-Res; iar tehnologia LDAC asigură o experiență superioară de ascultare wireless.

Modelul XZ3 are ecran extins, „bezel-less”, în format 18:9, încorporat aproape în totalitate în carcasă.

Telefonul este încadrat de o ramă metalică de 3 mm, din aluminiu, fiind totodată prevăzut cu sticlă Corning Gorilla 5 și având certificare IP65 / IP68 de rezistență la apă. Culori disponibile: Negru, Alb-Argintiu, Verde-Pădure și Roșu-Bordeaux.

Camera principală de 19MP a XZ3 are o nouă funcție de lansare care pregătește instantaneu aparatul foto atunci când țineți telefonul în modul peisaj. Funcțiile camerei foto: Superior Auto (Auto Superior), Predictive Capture (Capturare anticipativă), Predictive Autofocus (Focalizare automată anticipativă) și Shutter Smile (Detectarea automată și fotografierea unui zâmbet), înregistrare video în format 4K HDR și înregistrare video Full HD, la 960cps, în modul ralanti. Camera frontală are 13MP.

Ca orice vârf de gamă respectabil, XZ3 este echipat cu SoC-ul Qualcomm Snapdragon 845. Smart Stamina, modul STAMINA, alături de Battery Care (Întreținere Baterie) și tehnologia Qnovo Adaptive Charging ajută bateria să rămână „sănătoasă” pentru a oferi o durată de viață mai lungă.

Accessorii
O gamă de accesorii, printre care tocul tactil SCTH70 și tocul suport SCSH70, va fi disponbilă în culori asortate telefonului. Totodată, vor fi disponibile și accesorii pentru încărcare și audio:

  • Stație de încărcare wireless WCH20
  • Căști stereo deschise STH40D
  • Căști bifuncționale cu Bluetooth și conexiune audio USB SBH90C
  • Cablu USB Type-C™ 2-în-1 EC270

Disponibilitate
Xperia XZ3 va fi disponbil începând cu luna octombrie 2018 și va fi printre primele dispozitive echipate cu ultima versiune a sistemului de operare, Android™ 9 Pie.

În Septembrie va fi lansată campania de pre-comandă pentru noul flagship Sony, pe canalele selectate, în care clienții vor primi cadou jocul video Call of Duty: Black Ops 4 pentru PlayStation 4 în valoare de 299 de lei. Pre-comenzile pentru XZ3 vor fi disponibile la: www.sonymobile.com/callofdutyblackops4-România