Sharp ar putea lansa, până la urmă, un telefon cu ecran care să acopere complet panoul frontal

625

Zvonurile anterioare anunțau o posibilă lansare a unui telefon cu ecran care să acopere complet panoul frontal, iar data la care trebuia prezentat a trecut de mult, adică 25 mai.

Compania chiar oferise un teaser pentru această dată, dar din păcate nimic nu s-a mai întâmplat. Cum fanii companiei încă speră, că Sharp va lansa acest telefon, s-au pus pe căutat noi informații și așa a apărut un set de randări, ce par a fi oficiale, cu acest telefon foarte elegant.

Acum că am văzut cum arată telefonul lui Andy Rubin, Essential Phone, putem să facem o comparație ca design. Dacă modelul lansat de co-fondatorul diviziei care a dezvoltat Android-ul, încă mai păstrează o porțiune din panoul frontal liberă, în partea de jos, modelul de la Sharp are un ecran și mai generos.

După cum vedeți din randări, acesta acoperă complet partea frontală a telefonului, mai puțin o mică porțiune care a fost păstrată pentru camera de selfie-uri.

Acum, ne având niciun fel de confirmare oficială este destul de greu de spus că acesta este telefonul pregătit de compania japoneză, dar este un indiciu că Sharp nu a renunțat la idee, deși a ratat complet ziua de 25 mai, când ar fi trebuit să vedem un astfel de telefon.