Sharp anunță că va lansa în ianuarie un telefon care va avea cel mai generos ecran de pe piață

- Adrian Ungureanu
409

Cei de la Sharp pregătesc și ei surprize pentru 2018, numai că producătorul japonez nu prea are răbdare și deja ne-a oferit ceva indicii despre unul dintre telefoanele sale, pe care le va lansa la începutul anului viitor.

Luo Zhongsheng, CEO-ul companiei, a declarat că Sharp va lansa în luna ianuarie un nou telefon. Acesta va avea ecranul ce cel mai mare raport ecran-carcasă, un telefon cu ecran cu margini extrasubțiri. Veștile vin la puțin timp după ce în industria zvonurilor au apărut informații despre trei modele – Sharp FS8010, FS8016 și FS8018 – probabil versiuni ale aceliuași model, despre se vorbește ca vor avea ecran fără ”ramă”, care să acopere cât mai mult din suprafața panoului frontal.

În prezent, Essential Phone are cel mai mare raport, ecranul acestuia ocupând 84,9% din suprafața totală a panoului frontal. Putem presupune că se vor apropia foarte mult de bariera de 90%, dacă nu chiar o vor depăși.

Și despre telefoanele de la Samsung, modelele Galaxy S9 și S9+ se spune că vor avea un raport care se va învârti în jurul cifrei de 90%.