Seria Galaxy A 2018 va fi formată din telefoane asemănătoare cu vârfurile de gamă din acest an

- Adrian Ungureanu
533

Seria Galaxy A are trei modele care au devenit deja clasice și care ajung în toate piețele din întreaga lume, cu expecția Chinei, unde există seria Galaxy C, dedicată acestei piețe.

Modelele în cauză sunt Galaxy A3, A5 și A7. Au fost și modele gen Galaxy A8 sau A9, A9 Pro, dar au fost disponibile în doar anumite țări și nu au fost lansate în fiecare an. Modelele obișnuite și care reprezintă pilonii acestei familii sunt primele trei menționate.

Au fost deja câteva zvonuri despre telefoanele din această familie care vor fi lansate anul viitor, care ne spun că vor fi foarte bine echipate din punct de vedere al specificațiilor. Galaxy A5 și Galaxy A7 fiind deja depistate în testele de referință și arată foarte bine.

Au apărut apoi informații că toate cele trei modele vor avea display-uri Infinity ca vârfurile de anul acesta. Zvon care a fost confirmat la scurt timp, de alte scurgeri de informații.

Acum au apărut informații că vor avea butoane dedicate pentru asistentul virtual Bixby, încă o componentă care a fost introdusă în acest an, pe modelele S8, S8 Plus și Note 8.

Cel mai probabil, nu va fi un simplu rebranding ale vârfurilor de gamă din acest an, dar ca specificații și caracteristici, cel puțin din zvonurile apărute, seria Galaxy A, ediția 2018, se vor putea compara cu modelele de top din 2017.