Șeful Xiaomi anunță că Mi Mix 2 a intrat în producție în masă

- Adrian Ungureanu
253

Xiaomi va prezenta săptămâna viitoare unul din cele mai interesante telefoane ale acestei toamne, modelul Mi Mix 2, un nou telefon cu ecran generos, urmașul modelul Mi Mix de anul trecut, care a setat moda smartphone-urilor dotate cu ecrane cu margini extrasubțiri, trend urmat de toată piața, inclusiv Samsung și Apple.

Xiaomi a confirmat și data de prezentare, care este programată pe 11 septembrie, iar acum CEO-ul companiei, Lei Jun a confirmat că telefonul este în producție în masă și a oferit și două imagini cu cutia în care va fi împachetat noul telefon.

Personal, chiar sunt curios cum va arăta acest nou model. Va fi mai frumos decât noile telefoane de la Samsung și Apple? Anul trecut, primul Mi Mix, chiar a fost mai atrăgător decât modelele celor doi giganți, dar anul acesta au adus și ei schimbări în design.

Cât despre specificații, este așteptat ca telefonul să fie echipat cu un ecran de 6,4 inci, cu rezoluție Quad HD (2540×1440 pixeli), procesor Snapdragon 835 și trei versiuni RAM și spațiu de stocare intern: 4GB RAM + 128GB ROM; 6GB RAM + 128GB ROM; 8GB + 256GB ROM.