Șeful Samsung confirmă că noul Galaxy Note 8 va fi prezentat în luna august

- Adrian Ungureanu
216

Cel mai probabil șefii din Coreea de Sud ai Samsung ne-au auzit și au clarificat dilema datei de lansare a noului phablet al companiei.

În condițiile în care au apărut numeroase zvonuri care indicau ba o posibilă lansare în august, ba în luna septembrie, CEO-ul Samsung, DJ Koh a declarat în cadrul unui eveniment ce a avut loc în Taiwan, că Galaxy Note 8 va fi prezentat la finalul lunii august. Ultimele zvonuri indicau data de 23 august.

Cât despre startul livrărilor acesta a afirmat că primele modele vor fi livrate la începutul lunii septembrie, acesta fiind doar primul val, iar printre piețele care vor fi în primul rând se află, Coreea de Sud, State Unite și Marea Britanie. Un al doilea val important de livrări va urma abia în luna octombrie și va viza restul piețelor.

Potrivit zvonurilor anterioare, cei de al Samsung ar avea în plan vânzarea a cel puțin 12 milioane de unități Galaxy Note 8, compania pregătind un stoc de 9 milioane de telefoane care să fie vândute în luna septembrie, iar până la finalul anului, în ultimul trimestru să mai vândă încă 3 milioane de unități.