Şeful Fitbit confirmă planurile companiei de a produce un ceas inteligent

- Adrian Ungureanu
507

Fitbit este recunoscută pentru brăţările sale inteligente, dotate cu senzori şi funcţii de analiză a activităţi fizice şi parametrilor biologici ai purtătorului, dar în ultimul an, a arătat că-şi doreşte să se extindă pe segmentul ceasurillor inteligente.

I-au cumpărat pe americanii de la Pebble şi pe românii de la Vector Watch care se pare că vor fi puşi treabă imediat. CEO-ul companiei James Park a confirmat faptul că Fitbit pregăteşte un nou ceas, unul care să îmbine eleganţa cu funcţiile fitness.

Acesta a spus că acest ceas va permite menţinerea cotei pe segmentul dispozitivelor purtabile cu funcţii fitness, dar care va permite şi o creştere a cotei pe piaţa ceasurilor inteligente care este evaluată la 10 miliarde de dolari.

Eleganţa ar putea veni de la Vector, ceasurile românilor fiind apreciate pentru design-ul lor elegant, funcţiile de fitness urmând să fie dezvoltare de echipa Fitbit, în timp ce Pebble ar putea pune la dispoziţie experienţa sa în materie de smartwatch-uri.

Dacă ar fi aşa, ar trebui să iasă pe piaţă cu un produs revoluţionar şi care să se bată cu Watch-urile de la Apple. Nu de alta, dar piaţa smartwatch este una în suferinţă, iar compania Fitbit nu trece prin cele mai bune momente ale sale, plănuind să dea afară cam 10% din angajaţii pe care îi are la nivel global.

No posts to display