Şefii Samsung testează noile Galaxy S8

314

Samsung pare tot mai aproape pune la punct ultimele detalii legate Galaxy S8. Un nou raport legat de telefoane din această nouă gamă indică faptul că primele modele au fost finalizate şi trimise către şefii companiei pentru a fi testate.

Telefoanele au fost trimise către CEO-ul şi vicepreşedintele grupului Samsung, aceştia având cuvântul final asupra produsului. În aceste condiţii, dacă totul merge bine, au început să apară speculaţii privind momentul lansării.

Deocamdată, se vorbeşte de lansarea telefoanelor pe data de 18 aprilie, în cadrul unui eveniment organizat la New York, zi din care vor fi disponibile şi la vânzare. Dar, date fiind noile informaţii, prezentarea lor la Mobile World Congress (MWC 2017), ce are loc între 27 februarie şi 2 martie, la Barcelona, intră din nou în calcule.

Samsung ar mai avea încă o lună şi jumătate la dispoziţie să pregătească măcar câteva modele pentru prezentare, obiectiv care poate fi realizat. Dar deocamdată, data de 18 aprilie pare mult mai plauzibilă.

Noile informaţii confirmă încă odată, un model Galaxy S8, care să vină cu ecran mai mare, de 6,2 inci, pentru care s-a renunţat la butonul Home fizic şi că va veni cu o cameră principală duală.