Se va apuca Apple de telefoane pliabile din 2020? Planurile LG așa sugerează!

- Adrian Ungureanu
602

Vești interesante vin din Coreea de Sud, de unde surse din industrie, citate de presa locală, afirmă că LG pregătește echipe speciale de ingineri în cadrul diviziilor LG Display și LG Innotek care să dezvolte componente pentru telefoane pliabile.

Aceleași surse sugerează că producția de panouri OLED pliabile la LG va începe în 2020, iar compania sud-coreeană s-ar pregăti pentru a deveni furnizor pentru primele iPhone-uri pliabile.

Presa sud-coreeană speculează că Apple ar fi demarat deja dezvoltarea unui iPhone pliabil, după ce rivalii lor, cei de la Samsung, au anunțat deja că vor să lanseze un telefon cu ecran pliabil în 2018. Anunțul a fost făcut în mod oficial de DJ Koh, șeful diviziei de mobile din cadrul grupului Samsung.

Chiar dacă LG se pregătește să producă astfel de componente, care să fie utilizare pentru telefoane pliabile, asta nu înseamnă că Apple va sări imediat în aceeași barcă alături de alți producători de telefoane.

Să nu uităm cât de târziu a lansat Apple telefoane cu ecrane mai mari de 5 inci, cât de târziu a adoptat camere foto duale, încă nu a trecut de bariera celor 4GB memorie RAM, abia a adoptat încărcarea rapidă și mai sunt alte exemple.

Așadar, aș rămâne la ideea că aceste informații sunt mai degrabă speculații ale presei sud-coreene care încearcă să promoveze interesele companiilor din Coreea de Sud.

No posts to display