Se pare că iPhone SE 2 chiar ar putea avea ecran cu ”breton”

- Adrian Ungureanu
443

Ceva mai devreme vă arătam un clip video în care apărea un presupus model iPhone SE 2, care adopta un ecran cu decupaj în stilul iPhone X, dar mai cam toată lumea care a văzut clipul, m-am gândit că ar putea fi doar o clonă cu Android.

Ei bine, ceea ce am văzut în clipul despre care vă aminteam, s-ar putea să nu fie doar o clonă. Ar putea fi un prototip de iPhone SE 2. De ce? Pentru că acum au apărut și schițe 3D a două potențiale versiuni de iPhone SE 2, publicate de o sursă de încredere de această dată.

După cum vedeți în imaginile de mai jos, sunt două modelele 3D ale modelului iPhone SE 2, noul ”iPhone de buget”, care ar putea fi lansat în acest an.

Cel din stânga merge pe un design mai convențional, cu butonul Home clasic amplasat în partea de jos a panoului frontal. În același timp, modelul din dreapta adoptă design-ul iPhone X, iar ecranul are decupaj în stilul iPhone X.

Evident, asta înseamnă că Apple i-a în calcul mai multe variante, ceea ce înseamnă că lansarea unui iPhone SE 2 cu ecran ”bretonat”, nu mai este exclusă.

Interesant este că modelul mai clasic are mufa jack audio, dar cel cu design modern nu are. Oricum, se schimbă puțin calculele problemei. Rămâne de văzut care a a fost varianta finală aleasă de Apple.