Samsung Galaxy A5 devine A8, iar A7 devine A8+? Documentele oficiale asta ne arată!

- Adrian Ungureanu
438

Se pare că speculațiile privind posibila schimbare a structurii familiei Galaxy A de la Samsung tocmai au mai primit o confirmare printr-un document oficial.

Chiar ieri notam în articolul în care vă arătam două poze reale cu modelul Galaxy A8+, că există posibilitatea ca Samsung să fi schimbat componența familiei de telefoane de clasă medie Galaxy A.

Până acum au apărut randări și schițe cu presupusele modele A5 și A7. Nimic însă despre modelul A3. Când a venit vorba de certificări, până acum, doar două modele au primit certificare, având aceleași indicative modelele A8 și A8+ au primit certificări la WiFi Alliance și Comisia Federală de Comunicații (FCC) a Statelor Unite. Acum, modelul Galaxy A8 a primit certificare și din partea organizației Bluetooth SIG.

Acesta are indicativul SM-A530F, iar modelul A8+ pe care-l vedeam ieri în poze reale are indicativul SM-A730F/DS, care în mod normal ar fi pentru A5, respectiv A7.

Aceste informații indică încă o dată că A5 și A7 nu mai există. De fapt, modelul A5 despre care s-a vorbit până acum este modelul A8, iar A7 se transformă în modelul A8+.

Ținând cont de documentele oficiale, în mod clar modelele Galaxy A8 și A8+ vor exista. Asta încă nu înseamnă că A5 și A7 nu mai există, dar în lispa certificărilor în care să apare numele Galaxy A5 și A7, speculația privind schimbarea structurii serie Galaxy A devin tot mai mult o certitudine.

No posts to display