Save the date: 26 Mai 2017 – 2nd Agile Serbia Conference

279

Programarea a devenit în ultimii ani o cale sigură și rapidă către succes. Seniorii domeniului sunt vânați cu pachete salariale astronomice în comparație cu venitul mediu din România, freelancerii își permit să împace armonios cheltuielile cu nevoia de timp liber, iar juniorii sunt atrași cu certificări, salarii decente și posibilitatea de a se dezvolta accelerat, interacționând cu profesioniști de pe tot mapamondul.

Ținând cont de cele de mai sus, plusând cu faptul că abordarea Agile este pe val și pentru că Belgradul este superb în luna mai, Puzzle Serbia îi invită pe cei interesați de sectorul informatic la a doua ediție a conferinței Agile Serbia. Evenimentul va avea într-o vineri (26 Mai 2017), undeva pe malul Dunării. Mai exact, în incinta Madlenianum Opera&Theater, Belgrad, Serbia.

2nd Agile Serbia Conference îl va avea drept keynote speaker pe Alistair Cockburn, unul dintre inițiatorii curentului Agile și cosemnatar al Agile Manifesto. Printre cei care se vor adresa celor prezenți la eveniment se numără Jurgen Appelo, Angel Medinilla, Adam Tornhill și Petri Heiramo.

Raportându-se la succesul de anul trecul al conferinței, organizatorii se așteaptă ca ediția curentă să reunească peste 500 de specialiști.