Șanse tot mai mici pentru Galaxy Note 8 să aibă senzor de amprentă încorporat în display

- Adrian Ungureanu
415

Se pare că până la urmă speranțele fanilor Samsung să vadă un telefon cu senzor de amprentă încorporat în display sunt din ce în ce mai mici, în condițiile în care scurgerile de informații elimină această posibilitate.

Săptămâna trecută notam că o publicație sud-coreeană relata că un oficial Samsung a spus că noul phablet Galaxy Note 8 nu va avea senzor de amprentă în display pentru că încă există limitări tehnice și Samsung nu vrea să mai expună gama Galaxy Note la un nou eșec. Nu după necazurile cu Note 7, de anul trecut.

Acum au apărut, deocamdată, presupuse schițe cu noul Note 8, din care putem vedea că Samsung a ales să instaleze un senzor de amprentă pe spatele telefonului. De această dată, se pare că Samsung a ales o poziționare mult mai potrivită decât în cazul modelelor din seria Galaxy S8.

Ținând cont de aceste informații, dar și de alte opinii ale unor analiști care sugerau că tehnologia este mai complicată decât pare la prima vedere, este tot mai evident că Samsung nu le va lua fața celor de la Apple, despre care se spune că ar fi găsit soluție optimă pentru a integra un senzor de amprentă în display-urile care vor echipa iPhone 8.