Samsung vrea să vândă 60 de milioane de modele Galaxy S8

- Adrian Ungureanu
301

Sud-coreenii de la Samsung au planuri mari pentru modelele Galaxy S8 care vor fi prezentate în luna aprilie, pe data de 18, potrivit unor informaţii neoficiale şi a căror producţie va începe încă din luna martie.

Samsung vrea să aibă cel puţin 10 milioane de telefoane produse până la finele lunii aprilie, 5 milioane să fie produse în luna martie, iar alte 5 în luna lui Florar. Acestea sunt planurile pe termen scurt.

Pe termen lung, adică pe tot parcursul anului 2017, Samsung anticipează că noile modele Galaxy S8 ar putea fi vândute într-un volum de peste 60 de milioane unităţi. Ar fi un avans important faţă de ultimele trei generaţii care s-au vândut în jurul a 45-48 de milioane de unităţi.

Recordul absolut îl deţine modelul Galaxy S4, lansat în urmă cu patru ani şi care s-a vândut în peste 70 de milioane de exemplare în întreaga lume. A doua cea mai vândută generaţie a fost Galaxy S3, care a atins un volum de peste 65 de milioane de unităţi.

Această ţintă de 60 de milioane de telefoane este una ambiţioasă dacă ne uităm la rezultatele Samsung din ultimii ani, dar modelel Galaxy S4 şi S3 au arătat că se poate. Important pentru Samsung este să evite alte evenimente neplăcute şi să aducă pe piaţă un telefon care să determine cât mai mulţi oameni să îl cumpere, altfel rămâne doar un obiectiv greu de atins.

 

No posts to display