Samsung Vietnam confirmă data de lansare și prețurile a noilor Galaxy A8 și A8+

- Adrian Ungureanu
492

Samsung ne-a surprins la începutul acestei săptămâni când au prezentat oficial noua gamă de telefoane de clasă medie pentru 2018, mai exact modelele Galaxy A8 și A8+.

Compania sud-coreeană nu a precizat data de lansare și prețurile, dar aceste informații vin acum de la subsidiara din Vietnam a celor de la Samsung, în cadrul unui eveniment oficial.

Potrivit Samsung Vietnam noile telefoane vor intra la vânzare începând cu 6 ianuarie, iar prețurile vor fi de 10.990.000 de dongi vietnamezi pentru modelul Galaxy A8, asta însemnând în jur de 405 euro, și de 13.490.000 de dongi pentru modelul Galaxy A8+, adică în jur de 499 de euro.

Aceste prețuri sunt mult mai mici decât cele speculate de surse neoficiale zilele acestea care spuneau că modelul Galaxy A8 ar avea în Europa un preț de 499 de euro, iar modelul A8+ de 599 de euro.

Samsung are fabrici de telefoane în Vietnam. Inclusiv modelele Galaxy Note 8 sunt fabricate în această țară, așa că prețurile din Vietnam ar putea fi mai mici decât în Europa. Rămâne de văzut care va fi diferența dintre cele prețurile din Vietnam și cele din piețele europene.

No posts to display