Samsung va prezenta pe 23 ianuarie raportul privind problemele de pe Note 7

- Adrian Ungureanu
253

Momentul mult aşteptat de toată lumea, prezentarea raportului Samsung privind problemele de pe modelele Galaxy Note 7 va avea loc în curând. Compania a încheiat investigaţiile şi acum este pregătită să vină cu explicaţii oficiale legate de cauzele incendiilor provocate din cauza supraîncălzirii bateriilor.

Samsung va prezenta, luni, 23 ianuarie, cauzele problemelor de pe aceste telefoane, cu o zi înainte de publicarea raportului financiar aferent trimestrului IV din 2016, potrivit unor surse citate de Reuters. Potrivit estimărilor, Samsung se pregăteşte să anunţe un profit record pentru ultimele trei luni din 2016, pe fondul creşterii cererii de display-uri OLED şi procesoare.

Informaţiile neoficiale ne arată că, totuşi, bateriile ar fi de vină. Testele efectuate de Samsung în laborator nu ar fi indicat nicio altă problemă în design-ul telefonului, nici vreo problemă pe partea de software.

Ar fi bine ca singura problemă să fie legată de desing-ul defectuos al bateriilor instalate pe Galaxy Note 7. Dacă ar fi alte probleme pe care Samsung nu le-a observat, atunci acestea s-ar putea repeta şi cu alte modele viitoare. Deocamdată nu ne rămâne altceva, decât să aşteptăm raportul Samsung şi să auzim care sunt măsurile pe care compania le va lua pentru evita alte evenimente neplăcute pe viitor.

No posts to display