Samsung va lansa Galaxy S10 mai devreme pentru a face loc pentru telefonul pliabil

- Adrian Ungureanu
449

În ultimele 24 de ore a fost inflație de zvonuri despre Samsung și planurile sale legate de telefoane, nu putea sări peste această știre.

Cu puțin timp în urmă vă spuneam că modelul aniversar, Galaxy S10, va fi lansat mai devreme, în luna ianuarie, cel mai probabil, cu ocazia CES 2018, care va avea loc între 8 și 11 ianuarie 2019, în Las Vegas.

Între timp s-a aflat și motivul pentru care s-a ales o lansare atât de timpurie. Motivul este acela de a face lor modelului cu ecran pliabil, promis de oficialii de la Samsung pentru anul 2019.

Compania vrea să-i ofere destul timp modelului Galaxy S10 să stea cât mai mult timp pe piață, până la lansarea telefonului anului de la Samsung, cel cu ecran pliabil.

Potrivit presei sud-coreene, prototipul ales de Samsung nu seamănă cu patentul despre care vă povestea tot astăzi, modelul ales având trei display-uri, fiecare cu diagonala de 3,5 inci fiecare, două pe o parte și unul pe cealaltă parte. Atunci când telefonul este extins cele două panouri de 3,5 inci vor deveni unul singur cu diagonala de 7 inci, adică intră deja în segmentul tabletelor.  Acest model ar fi fost prezentat la CES 2018, în cadrul unui eveniment secret.

Ar fi un telefon asemănător, ca idee, cu conceptul pe care-l puteți vedea mai jos.

 

Telefonul a primit numele de cod ”Winner” (Câștigătorul – n.r.), iar speculațiile actuale spun că ar putea fi prezentat chiar la MWC 2019, dar asta ar însemna că modelul Galaxy S10 nu va avea, totuși, foarte mult timp la dispoziție până când modelul cu ecran pliabil să-i strice cota de piață.