Samsung va lansa Bixby 2.0 odată cu Galaxy Note 9

- Adrian Ungureanu
433

În această vară va fi lansat cea de a 8-a generație serie Galaxy Note, iar odată cu Note 9 va fi lansată și o nouă versiune a asistentului virtual Bixby, la un an și câteva luni de la introducerea lui în premieră pe Galaxy S8.

Până acum au apărut câteva zvonuri și speculații, dar acum șeful echipei care se ocupă de departamentul de inteligență artificială de la Samsung, Gray G. Lee, a declarat pentru presa sud-coreeană că Bixby 2.0 va fi odată cu noul phablet de top.

Potrivit reprezentantului Samsung, Bixby 2.0 va veni cu nou funcții și cu un mod de procesare a limbajului verbal mai natural și va oferi timpi de răspuns mult mai buni, decât varianta actuală.

Asistentul virtual a fost lansat pe telefoanele inteligente, dar Samsung îl folosește acum și pentru alte categorii de produse, inclusiv electrocasnice. De aceea compania sud-coreeană plănuiește să crească numărul angajaților care lucrează la Bixby la 1.000 de specialiști.

Galaxy Note 9 ar putea fi lansat mult mai devreme în acest an, fie la finele lunii iulie, fie începutul lunii august, principalul motiv fiind devansarea întregului calendar de lansări de la Galaxy S9 încoace, pentru a face loc pentru telefonul cu ecran pliabil ce va fi lansat în 2019.