Samsung va începe producţia de Galaxy S8 în martie

276

Samsung vrea să înceapă în forţă vânzările de Galaxy S8, imediat după prezentarea acestuia, care va avea loc în luna aprilie a acestui an, în cadrul unui eveniment special, organizat la New York şi va demara producţia în masă a noului vârf de gamă din martie.

Compania sud-coreeană vrea să se asigure că va avea un stoc de cel puţin 10 milioane de unităţi până la finele lunii aprilie. Informaţiile vin din Coreea de Sud şi ne spun că nu este vorba de o ţintă pe care Samsung vrea să o atingă în vânzări, ci e vorba de o comandă deja plasată de companie.

Totodată, cei de la ETNews anunţă că Samsung a avut şi câteva întâlniri cu furnizorii pentru a discuta planul pentru lansarea modelului Galaxy S8. Acest plan prevede producţia a cel puţin 5 milioane de unităţi în luna martie, iar alte 5 milioane de unităţi să fie produse în luna aprilie.

Deşi ar putea părea o strategie îndrăzneaţă, ţinând cont performanţele din vânzări are modelelor precedente din familia Galaxy S, ne puteam da seama că nu este. Anul trecut, a vândut în primele patru luni de la lansarea modelelor Galaxy S7 şi S7 Edge (adică din martie şi până la începutul lunii iulie 2016), aproximativ 26 de milioane de unităţi. Aşa că 10 milioane de telefoane, nu ar trebui să reprezinte o ţintă care nu ar putea fi atinsă.