Samsung tot mai aproape să lanseze Galaxy J4 și J6

- Adrian Ungureanu
443

2018 este anul în care Samsung lansează modele cu nume neobișnuite, față de anii anteriori. Cu excepția seriei de top evident, care s-a numit Galaxy S9 așa cum era de așteptat.

Seria Galaxy A, nu a mai venit în clasicul trio, A3, A5 și A7, ci au fost lansat două modele numite Galaxy A8 și A8+. Acum se vorbește de lansarea a două noi modele Galaxy A6 și A6+.

Și se pare că și pe segmentul de buget, în familia Galaxy J, vor fi noi modificări. În anii anteriori am avut modelele Galaxy J3, J5 și J7, plus diversele lor variante.

Până acum, au fost lansate Galaxy J2 Pro și un Galaxy J7 Duo, primul telefon din această serie care este dotat cu cameră foto duală. Între timp au apărut informații despre un presupus Galaxy J4, care a apărut deja pe Geekbench, iar acum aflăm că a primit certificare Bluetooth, un pas important spre lansarea acestuia.

Certificarea nu dezvăluie noi detalii despre noul telefon, așa că deocamdată, tot ce știm sigur este că va avea procesor Exynos 7570, octa core, tactat la 1,43GHz, 2GB memorie RAM, Android 8.0 Oreo și acum știm că va avea conectivitate Bluetooth 4.2

Despre Galaxy J6 se știu și mai puține, dar și acesta apare în data Bluetooth SIG, dar și la FCC și WiFi Alliance. La fel ca și modelul Galaxy J4. Cu toate aceste certificări, pe putem aștepta ca Samsung să le lanseze în orice moment.