Samsung și-a modernizat cel mai mare centru de service din România

- Adrian Ungureanu
206

Samsung România a modernizat Samsung Plaza Vest, cel mai mare centru de service din România, care a fost deschis în noiembrie 2011.

”Modernizarea service-ului s-a produs ca urmare a creșterii numărului de clienți, pe măsură ce compania s-a dezvoltat la nivel local, dar și ca urmare a dorinței de creștere a nivelului de satisfacție al clienților care ajung în service”, se arată într-un comunicat remis redacției.

Contactați de Mobile News, reprezentanții Samsung România au declarat că valoarea investiției în modernizarea centrului a fost de 150.000 de euro.

Centrul de service Samsung Plaza Vest oferă serviciul de tip „Reparații într-o oră” pentru telefoane mobile și televizoare, iar clienții pot urmări în timp real evoluția reparației pe monitoarele special amenajate.

Zona de așteptare a fost optimizată și cuprinde un număr dublu de locuri, cu un spațiu vast și confortabil. Îmbunătățirile aduse service-ului includ un nou sistem de primire și ridicare a produselor, astfel încât au fost create două puncte diferite de preluare și predare a produselor, eficientizând timpul de așteptare.

Pentru a facilita accesul la toate informațiile legate de dispozitivele Samsung, în cadrul Samsung Plaza a fost creat Galaxy Info, o zonă special dedicată asistenței tehnice suplimentare. Un reprezentant Samsung este disponibil pentru a oferi detalii despre aplicații, setări, software, diagnosticare etc.

De asemenea, informații despre prețul, statusul și durata reparației sunt disponibile pe panou informațional interactiv, cât și în punctele de afișare din cadrul service-ului.

Utilizatorii au posibilitatea de a personaliza dispozitivele prin gravură laser, fie printr-un text, fie printr-o fotografie. De asemenea, există și diferite suveniruri Samsung, disponibile numai în service-ul Samsung Plaza, iar de la 1 septembrie 2017 vor fi zile speciale, de tip Happy Friday ce presupun manopera zero pentru înlocuirea display-lui la telefoane.

Samsung Plaza oferă soluții „All-in-One”, ce presupun o gamă completă de servicii, de la instalare, reparare şi suport tehnic până la comercializarea de produse si accesorii.

Utilizatorii au ocazia de a interacționa cu cele mai noi produse Samsung chiar din incinta service-ului, unde este disponibil un showroom ce cuprinde atât cele mai noi smartphone-uri Samsung, cât și o gamă vastă de accesorii.