Samsung prezintă la CES 2017 monitoarele de gaming curbate

292

Samsung va prezenta la CES 2017 noul monitor curbat CH711 cu tehnologie Quantum Dot. Modelul a fost creat special pentru gameri şi este disponibil în variantele de 27 și 31,5”.

Cu o rază de curbură de 1.800R și un unghi de vizualizare de 1780, CH711 oferă posibilitatea de vizionare a conținutului rulat din orice punct al camerei. Designul ergonomic permite ajustarea pe verticală și pe orizontală, pentru un confort optim. Datorită rezoluției WQHD (2.560 x 1.440p) şi a culorilor afişate (RGB 125%), monitorul CH711 setează un nou standard al industriei.

Anterior modelului CH711, Samsung a mai lansat modelele curbate de gaming cu Quantum Dot, CFG70 și CF791. Create special pentru gamerii împătimiți și pentru pro-useri, monitoarele CFG70 de 24 și 27“ îmbină rafinamentul imaginilor oferite de tehnologia Quantum Dot cu unghiul de vizualizare ultra-wide dat de designul curbat, pentru o experiență desăvârșită. Totodată, aceste modele dispun de o serie de caracteristici speciale pentru pasionații de jocuri video, precum interfața „Gaming UX”, dar și opțiuni avansate de calibrare pentru optimizarea imaginilor în jocuri de tip FPS, RTS, RPG și AOS.

Cu o rază de curbură de 1.500R și aspect 21:9, monitorul curbat CF791 Quantum Dot poate fi folosit cu succes şi pentru task-urile zilnice, datorită clarității și a detaliilor din fiecare imagine. Cu tehnologia Picture-byPicture (PBP), utilizatorul poate rula conținut din orice sursă conectată prin portul HDMI sau prin cel DP și îl poate poziționa în orice punct al ecranului. Un suport ajustabil pe înălțime asigură confortul și ergonomia care transformă CF791 în monitorul ideal pentru orice stație de lucru sau birou.

Vizitatorii CES vor avea ocazia să vadă în premieră monitoarele Samsung ce vor fi lansate la începutul anului 2017:
– Monitorul UH750 de 28” are un design subțire, cu ramă îngustă, şi dispune de un timp de răspuns de 1 m/s şi un ecran cu tehnologie Quantum Dot și rezoluție UHD;

– Modelele SH850 de 23,8 și 27” dispun de rezoluție WQHD și conectivitate DP. Acestea au un design plat cu doar trei margini, fără rame și un stativ pătrat pentru orice birou. Monitoarele SH850 pot fi ajustate pe verticală și dispun de un pivot cu capabilități de înclinare și pivotare pentru un confort optim;