Samsung pregătește să lanseze seria Galaxy S9 la MWC 2018

- Adrian Ungureanu
469

Apar noi informații din Coreea de Sud despre planurile Samsung privind viitoare gamă de telefoane de top, modelele Galaxy S9 și S9+, presa locală relatând că noile smartphone-uri vor fi prezentate la finele lunii februarie.

Mai exact la Mobile World Congress (MWC) 2018, la Barcelona. Într-un tabel care arată când au fost prezentate și lansate ultimele 8 generații de flagship-uri, apare și data de lansare pentru seria Galaxy S9.

MWC 2018 debutează pe data de 26 februarie, dar dacă prezentarea va avea loc seara, iar tabelul a fost făcut ținând cont de ora locală din Coreea de Sud, la momentul prezentări, din cauza diferenței de fus orar, Coreea de Sud va fi intrat deja în data de 27 februarie, așa că nu informațiile sunt corecte.

Cât despre lansarea efectivă în magazine, deocamdată apare ca fiind ”mijlocul lunii martie”. Deși este spre finalul primului trimestru, noua serie va fi lansată cu o lună mai devreme decât a fost lansat seria Galaxy S8.

Evident, încă nu există o confirmare oficială așa că aceste informații rămân la rangul de zvonuri. Prin urmare, planurile mai pot suferi modificări.

No posts to display