Samsung pregătește 9 milioane de telefoane Galaxy Note 8 pentru lansare

- Adrian Ungureanu
214

Samsung se pregătește deja de lansarea noului phablet, Galaxy Note 8, un telefon care are o misiune dificilă în acest an. În primul rând trebuie să recâștige încrederea publicului după eșecul înregistrat anul trecut de gama Note 7, iar în al doilea rând trebuie să se lupte cu noile iPhone-uri.

Ultimul zvon venit din Coreea de Sud, aparent lansat de un oficial Samsung, spune că prezentarea noului telefon va avea loc de 23 august, iar acum aflăm că este foarte posibil ca lansarea în magazine să aibă loc în primele zile din septembrie.

Pentru a se asigura că va reuși să vândă cât mai multe telefoane înainte de lansarea noilor iPhone-uri, Samsung ar pregăti un stoc de 9 milioane de telefoane care să fie vândute în luna septembrie.

Se pare, până la urmă, că nici zvonurile care spuneau că Note 8 ar putea fi lansat în a doua parte a lunii septembrie nu ar fi fost greșite. Decizia de revenire la o dată de lansare în luna august ar fi fost influențată de faptul că vânzările de Galaxy S8 au încetinit drastic, iar Samsung ar dori să aducă un nou produs vandabil cât mai curând.