Samsung neagă informații legate de scăderea drastică a vânzărilor de Galaxy S8

- Adrian Ungureanu
194

Prezent în cadrul unui eveniment ce a avut loc în Taiwan, DJ Koh, CEO-ul diviziei de mobile a celor de la Samsung, a declarat că vânzările de telefoane din seria Galaxy S8 se vinde mai bine decât generația Galaxy S7 lansată anul trecut.

Potrivit acestuia vânzările de modelele din seria Galaxy S8 se vând cu 15% mai bine decât modelele Galaxy S7 de anul trecut. Informațiile oferite de DJ Koh vin să contrazică știrile apărute săptămâna trecută care indicau o scădere drastică o vânzărilor de Galaxy S8.

Informațiile anterioare afirmau că vânzările de Galaxy S8 se vând la un ritm mai lent decât s-au vândut modelele Galaxy S7 șu S7 Edge de anul trecut.

Mai mult, oficialul compania se arată încrezător în ceea ce privește vânzările în a doua parte a acestui an, anticipând o creștere a vânzărilor.

Este puțin cam greu de crezut, pentru că în lunile următoare va urma o serie importantă de lansări de telefoane care pot atrage foarte mulți cumpărători, cum ar fi Galaxy Note 8, cele trei iPhone-uri, HMD Global se pregătește să lanseze alte patru telefoane Nokia, mai avem și LG V30 sau Xiaomi Mi Mix 2.

Deci va fi greu pentru Galaxy S8 să le ia fața tuturor acestor telefoane. Poate doar dacă prețurile ar scădea suficient de mult, încât să atragă mai mulți cumpărători care în mod normal nu ar da peste 700 de euro pe un telefon.