Samsung le-a arătat partenerilor noile Galaxy S8 în spatele cortinei, la MWC 2017

- Adrian Ungureanu
178

Noile vârfuri de gamă, telefoanele Galaxy S8 şi fratele său mai mare Galaxy S8 Plus, urmează să fie lansate oficial la finalul lunii martie, iar în magazine vor ajunge abia în a doua parte a lunii aprilie.

Dar până atunci, Samsung le-ar fi prezentat partenerilor, în spatele cortinei, în cadrul unui eveniment restrâns organizat la Barcelona, în cadrul evenimentului Mobile World Congress (MWC) 2017. Presa sud-coreenă notează că partenerii care au fost invitaţi ar fi fost instruiţi să nu ofere niciun fel de detalii legate de aceste noi telefoane.

Totuşi, în ceea ce priveşte reacţiile celor prezenţi, a celor care au pus mâna pe noile telefoane, acestea ar fi fost foarte pozitive, unii dintre aceştia arătându-se “foarte impresionaţi” de noile vârfuri de gamă din portofoliul de smartphone-uri de la Samsung.

Printre partenerii prezenţi s-au numărat în mare parte operatori de telecomunicaţii din întreaga lume.

Noile Galaxy S8 vor fi prezentate pe 29 martie, iar în magazine acestea vor ajunge începând cu 21 aprilie. Pentru cei care se grăbesc, Samsung va oferi posibilitatea de a plasa precomenzi începând cu 10 aprilie.