Samsung lansează oficial telefonul de buget Galaxy J2 Pro

- Adrian Ungureanu
412

Sud-coreenii au lansat oficial un nou telefon de buget, modelul Galaxy J2 Pro, deocamdată pe piața din Vietnam, un telefon cu care atacă segmentul telefoanelor ieftine.

Dotările sunt relativ modeste, chiar și pentru acest segment. Telefonul nu iese în evidență prea mult nici la capitolul design, dar scopul acestui telefon este acela de a atrage cumpărătorii cu bugete limitate.

J2 Pro vine cu un display Super AMOLED de 5 inci, cu rezoluție qHD (960×540 pixeli), procesor quad-core, tactat la 1,4GHz și 1.5GB memorie RAM. Telefonul are 16GB spațiu de stocare intern, dar are și slot pentru card microSD de până la 256GB.

Componenta foto este formată dintr-o cameră principală de 8MP și una frontală de 5MP.

Printre altele, telefonul oferă suport dual-SIM, conectivitate 4G, jack audio de 3,5mm, conectivitate Bluetooth v4.2 și navigare GPS. Galaxy J2 Pro este alimentat de o baterie de 2.600mAh ce ar trebui să ofere o autonomie satisfăcătoare ținând cont de specificațiile telefonului.

Telefonul este listat de Samsung Vietnam la un preț de 3.290.000 de dongi vietnamezi, adică în jur de 120 de euro, un preț acceptabil.

Deocamdată nu sunt date legate despre disponibilitatea acestui model în alte țări. Cu siguranță va ajunge și-n alte piețe din Asia. Este foarte posibil să ajungă și pe piețele mai sărace din Europa.