Samsung începe, în sfârșit, livrarea actualizărilor la Android Oreo pentru Galaxy S8

- Adrian Ungureanu
423

După aproape trei luni de testare, Samsung a început să livreze pachetele de actualizare de la Android 7.1.1 Nougat, la Android Oreo.

Sunt destul de multe telefoane ale altor producători mai mici care au deja Android 8.0 Oreo la bord, însă vârfurile de gamă de la Samsung, Galaxy S8 și S8+, încă nu au avut parte de așa ceva.

Cei care au fost înscriși în programul de testare beta, care a fost demarat încă din luna noiembrie, ar trebui să poată efectua deja actualizarea, dacă nu au făcut-o deja.

Pentru publicul larg, în zilele următoare pachetul de actualizare ar trebui să fie disponibil pentru toți utilizatorii din întreaga lume. Mai puțin cele cumpărate de la operatorii de telecomunicații din SUA, care mai au de așteptat puțin.

Noua versiune Android 8.0 Oreo va rula direct interfața Samsung Experience 9.0 care fi instalată direct din fabrică pe noile flagship-uri, Galaxy S9 și S9+ care vor fi prezentate pe 25 februarie, la Barcelona, cu o zi înaintea deschiderii oficiale a expoziției Mobile World Congress 2018.

No posts to display