Samsung Galaxy S9 Mini descoperit în testele de referință

469

Samsung ar putea relua moda lansării de modele Mini pentru gama sa de telefoane de top, Galaxy S, nu presupus model S9 Mini apărând la Geekbench.

Ar fi cam din scurt să credem că Samsung a luat decizia de a lansa un Galaxy S9 Mini după ce a văzut că vânzările de modele S9 nu sunt la fel de bune precum cele de anul trecut. Este posibil însă ca acest model mini să fi fost o soluție de rezervă, în condițiile în care modelele S9 și S9+ nu performează în vânzări, compania să profite în continuare de brandul Galaxy S9, lansând și o versiune Mini.

Un model SM-G8750 a fost depistat în baza de date de la Geekbench și este echipat cu cel mai bun procesor pentru telefoanele de clasă medie de la Qualcomm, modelul Snapdragon 660, cu opt nuclee, tactat la 1.84GHz. Totodată, aflăm că telefonul dispune de 4GB memorie RAM și rulează pe Android 8.0 Oreo.

Zvonurile indică faptul că acest model ar putea să nu fie lansat în toată lumea, ci în China, piață pe care Samsung vrea să o recucerească. Gigantul sud-coreean a căzut la finalul anului trecut pe locul 9 în topul celor mai mari producători de telefoane prezenți pe piața chineză, cu o cotă de piață de doar 2%.

Este foarte posibil ca Samsung să-i abordeze pe chinezii care și-ar dori un telefon din gama Galaxy S9, dar care nu-și permit unul din modelele de top, care sunt foarte scumpe, iar piața chineză este recunoscută ca o piață în care telefoanele ieftine sunt mult mai populare.