Samsung Galaxy S9+ depistat pe Geekbench – procesor nou și 6GB memorie RAM

- Adrian Ungureanu
466

Este clar că ne apropiem de lansarea noilor vârfuri de gamă de la Samsung, din moment ce modelul Galaxy S9+ a fost depistat în baza de date a testului de referință de la Geekbench.

Nu ne oferă prea multe date, dar putem confirma că acesta, și probabil și fratele lui mai mic, vor avea platforma Snapdragon 845 de la Qualcomm, cu procesor octa-core. Frecvența de bază este una redusă, de cel mai probabil a fost limitată în cazul acestui test, la 1,77GHz.

Tot din test vedem că modelul Galaxy S9+ va dispuune de 6GB memorie RAM și va rula Android 8.0 Oreo. Despre celalalt model din gamă s-ar zice că ar avea 4GB memorie RAM, dar va trebui să așteptăm să apară și acesta în testele de referință pentru a confirma acest aspect.

Cât despre restul specificațiilor, Geekbench este mai zgârcit în detalii așa că va trebui să așteptăm ca S9+ să ajungă și la GFBBench sau AnTuTu pentru a avea informații și despre display și camerele foto.

Potrivit zvonurilor, Galaxy S9 și S9+ ar urma să fie prezentate la MWC 2018, eveniment care debutează pe 26 februarie, iar în magazine vor ajunge în luna martie.

No posts to display