Samsung Galaxy S9 ar putea avea versiuni cu 512GB memorie internă

- Adrian Ungureanu
508

Samsung a anunțat în mod oficial că a demarat producția în masă a chip-urilor de memorie cu o capacitate de stocare de 512GB, ce vor fi instalate pe telefoanele premium din generația următoare.

Exact așa a sunat declarația lui Jaesoo Han, oficial în cadrul companiei Samsung Electronics, care a spus că ”noile chip-uri de memorie reprezintă cea mai bună soluție de stocare pentru telefoanele premium de generație viitoare, eliminând astfel limitările (și necesitatea) cardurilor de memorie microSD”.

Când tocmai ai demarat producția unei componente atât de importante cam cu o lună înainte de începerea producției în masă a următoarei generații de telefoane premium, adică de Galaxy S9 și S9+, și ai o astfel de declarație este normal ca toată lumea să se aștepte ca noile chip-uri de memorie să ajungă pe aceste telefoane, nu?

Cu siguranță, noile flagship-uri vor veni în mai multe variante de stocare internă. Este foarte posibil ca acestea să fie folosite în așa-numitele Emperor Edition pentru Galaxy S9, S9+ și Note 9.

No posts to display