Samsung Galaxy S8 și S8 Plus au trecut și prin AnTuTu, înainte de lansare

334

Probabil nu mai sunt lucruri necunoscute despre noile vârfuri de gamă de la Samsung, ce urmează să fie lansate miercuri, dar iată că avem încă o confirmare a dotărilor de pe Galaxy S8 și S8 Plus, după ce noile modele au trecut și prin AnTuTu.

Ambele modele au fost testate atât cu procesoarele Qualcomm Snapdragon 853, cât și cu procesoarele de la Samsung, Exynos 8895, cele două patforma hardware pe care le cunoșteam deja.

Rezultatele arată cantitatea de RAM de 4GB, 64 GB spațiu de stocare intern și componenta foto cu senzori de 12 MP și 8 MP. Singurul aspect ciudat este acela al rezoluției care pare a fi Full HD, dar asta din cauza modulului de compatibilitate cu aplicațiile setat de Samsung, în cazul în care aplicațiile nu pot face față display-urilor cu un raport la mare de 18,5:9, iar după cu știți din scăpările actuale noile modele vor avea un raport 2:1, neobișnuit pentru smartphone-uri.

Telefoanele vor fi prezentate la nivel global în cadrul unui eveniment Unpacked pe 29 martie, iar în România telefoanele vor fi prezentate de filiala locală pe 30 martie în cadrul unui eveniment special.