Samsung Galaxy S8 ar putea veni cu Microsoft Continuum

- Adrian Ungureanu
354

Noi zvonuri legate de Galaxy S8, iar cele mai noi zvonuri au la bază o imagine, cu un slide dintr-o prezentare proprietară Samsung, care prezintă o noutate pentru telefoanele Android.

În slide-ul ajuns pe portalul AllAboutWindowsPhone.com este prezentat destul de clar o obţiune care va fi introdusă de Samsung pe telefoanele sale. Informaţiile ar fi că, primul modelul care va primii această nouă funcţie ar fi Galaxy S8, care urmează să fie lansat în aprilie.

Cât despre funcţie, aceasta seamnănă destul de mult cu Microsoft Continuum. În acelaşi timp ar putea să nu fie Microsoft Continuum pentru că în prezent este compatibil doar cu telefoanele cu Windows Mobile la bord. Totuşi, nu ar fi o supriză prea mare pentru că Microsoft şi-a adus tot mai multe servicii pe platformele concurente. Inclusiv asistentul virtual Cortana, care este disponibilă atât pe Android, cât şi pe iOS.

În slide scrie “Samsung Desktop Experience” aşa că ar putea fi şi o opţiune special de compania sud-coreeană, creată pentru noul vârf de gamă, Galaxy S8. Această nouă funcţie ca şi Microsoft Continuum va permite conectarea telefonului la o tastatură, un mouse şi la un monitor, pentru a utiliza telefonul ca şi un calculator, cu avantajele aduse de perifericele caracteristice unui desktop şi al unui monitor mult mai generos.

 

No posts to display