Samsung Galaxy S10 ar putea fi lansat în ianuarie 2019

- Adrian Ungureanu
628

Galaxy S10 pare să capteze deja toată atenția industriei zvonurilor, deși următorul telefon important de la Samsung este modelul Galaxy Note 9, care nici nu a fost lansat.

Galaxy Note 9 a primit deja certificare în China și este destul de clar că va fi lansat mai devreme, dar presa sud-coreeană tot cu ochii pe Galaxy S10 stă. Este oarecum de înțeles pentru că acesta va fi modelul aniversar al celor de la Samsung. Așa cum a fost iPhone X pentru Apple.

Acesta a primit numele de cod ”Beyond” și Samsung pare dispusă să meargă ”dincolo” de orice așteptări în materie de smartphone-uri pentru a marca așa cum se cuvine 10 ani de la lansarea primului model Galaxy S.

Iar ultimul lucru pe care l-a aflat presa sud-coreeană este acela că următoarea generație ar putea fi lansată mai devreme decât a fost lansată seria Galaxy S9. Dacă telefoanele din acest an au fost prezentat la finele lunii februarie, Galaxy S10 ar fi pregătit pentru a fi gata de lansare în luna ianuarie. Cel mai probabil, în ajun de CES 2018, care va avea loc între 8 și 11 ianuarie în Las Vegas.