Samsung Galaxy Note 9 va avea ecran mai mare și o baterie mai generoasă

- Adrian Ungureanu
469

Au apărut noi informații despre următorul phablet de top de la Samsung, modelul Galaxy Note 9, care urmează să fie lansat în a doua parte a acestui an.

Se pare că noul Galaxy Note 9 va avea un ecran puțin mai mare decât modelul Note 8. Dacă modelul de anul trecut are un ecran de 6,3 inci, urmașul său va avea ecran de 6,4 inci. Modelul Galaxy S9+ are ecran de 6,2 inci.

Încă se speculează ca ar fi o șansă ca noul phablet să aibă senzor de amprentă integrat în display, dar nimic nu este sigur în această privință pentru că sunt multe zvonuri contradictorii.

Un alt aspect interesant este că se vorbește de o baterie mai mare. Galaxy Note 8 are baterie de 3.300 mAh, dar noile zvonuri indică două variante mai mari pentru Galaxy Note 9: de 3.850mAh și de 4.000mAh.

În rest, pentru că Note 9 a apărut în baza de date a testului de referință de la Geekbench, știm că va avea procesor Snapdragon 845 și 6GB memorie RAM.

În mod normal, Galaxy Note 9 ar trebui lansat fie la finele lunii august, ori începutul lunii septembrie, dacă ne uităm la rețeta din anii anteriori, dar există speculații că ar putea fi lansat mai devreme, în condițiile în care producția de display-uri este programată să înceapă încă din acestă lună, cu două luni mai devreme decât în cazul modelului Galaxy Note 8.

No posts to display