Samsung Galaxy J8 (2018) depistat la Geekbench

- Adrian Ungureanu
516

Deși zilele acestea Samsung și fanii săi sunt mai preocupați de modelele de top, Galaxy S9 și S9+, care tocmai au fost prezentate oficial, iar că apar vești interesante și pentru cei care nu se aruncă la telefoanele cele mai scumpe ale companiei sud-coreene.

Modelul Galaxy J8 a fost depistat în baza de date a testului de referință de la Geekbench și întărește oarecum ideea că Samsung va restructura și gama de telefoane de buget, așa cum a făcut-o și cu gama mid-range, Galaxy A.

În cazul seriei Galaxy A, Samsung a renunțat la ideea de a mai lansa modelele A3, A5 și A7 cum a făcut-o în anii anteriori și a lansat două modelele, Galaxy A8 și A8+. Acum pare să urmeze aceeași rețetă și pentru seria Galaxy J8.

Un model Samsung, cu numărul de model SM-J800FN a fost depistat la Geekbench, deci ne putem aștepta la un modele Galaxy J8.

Telefonul va veni cu Android 8.0 la bord și este echipat cu procesoare Exynos 7870, octa-core, tactate la 1,59GHz. Totodată, modelul testat are 3GB memorie RAM.

Alte date nu mai apar pe Geekbench, dar din zvonurile anterioare se aude că telefonul ar putea veni cu camere de 16MP și pe față și pe spate. Este foarte posibil să vedem o cameră duală cu senzori de 8MP fiecare și încă o cameră de 16MP pentru selfie-uri. Dar acestea sunt doar speculații pe baza specificațiilor procesorului Exynos 7870 care poate oferi suport pentru două camere a câte 16MP fiecare, sau pentru două camere duale cu senzori de 8MP.

Va trebui să mai așteptăm și alte informații pentru a confirma ce tip de camere va avea noul Galaxy J8.