Samsung Galaxy J7 (2018) și-a făcut apariția în Geekbench

- Adrian Ungureanu
1115

Samsung va lansa și în acest an modele cu numele impare în seria Galaxy J, nu doar cu numere pare, mai ales după ce astăzi, în Geekbench a apărut modelul Galaxy J7 (2018).

Modelele Galaxy J4 și J6 ar putea fi lansate luni, 21 iunie, în India, în cazul în care nu va fi lansat chiar și Galaxy S8 Lite, iar în prima parte a acestui an au mai fost lansat și Galaxy J2 și Galaxy J2 Pro. Ce-i drept, a mai fost lansat un Galaxy J7 Duo, în luna aprilie, în India. Deci se pare că J7 este singurul model care a rezistat. Modele Galaxy J3 și J5 pare să nu mai aibă urmași în acest an.

În fine. În mod clar vom mai avea un model Galaxy J7, după ce acesta și-a făcut apariție în baza de date a testului de referință de la Geekbench. Telefonul este înregistrat cu numărul de model SM-J737A, a fost testat cu Android 8.0 Oreo și este echipat cu procesoare Exynos 7870 și 2GB memorie RAM. Procesorul are opt nuclee și este tactat la 1,59GHz.

Testul de la Geekbench nu oferă mai multe detalii legate de specificații, dar acum că telefonul a apărut în testele de referință, cu siguranță vom afla mai multe despre Galaxy J7 (2018) în curând.