Samsung Galaxy A80 este disponibil în România

402

Samsung anunță lansarea noului Galaxy A80 disponibil pentru comenzi online și în magazinele fizice ale partenerilor, începând cu luna iulie. Construit pentru Era Live, Galaxy A80 oferă prima camera triplă care se rotește și display-ul New Infinity.

Galaxy A80 este creat pentru Era Live – o lume în care nativii digitali surprind orice moment, împărtășesc apoi cu ceilalți și se conectează instant. Cele mai recente inovații ale camerei, ale designului și performanța lui Galaxy A80 aduc o nouă experiență mobilă care se potrivește nevoilor generației de astăzi: mereu pregătită pentru orice s-ar întâmpla“, a declarat DJ Koh, președinte și CEO al Diviziei IT & Mobile Communications din Samsung Electronics.

Pentru prima oară un device Galaxy este echipat cu camera triplă rotativă, oferind lentile de înaltă calitate, atât pe față cât și pe spate, în așa fel încât calitatea fotografiilor și a video-urilor nu va fi compromisă în niciun fel. Camera triplă rotativă permite să înregistrați în mod continuu, indiferent dacă rotiți camera, astfel încât toate momentele surprinse vor fi incluse într-un singur video.

Camera de adâncime 3D de pe Galaxy A80 vă permite să suprindeți subiectul fotografiei în profunzime, astfel încât puteți crea clipuri cinematografice cu ajutorul funcțiilor precum Live Focus Video. În plus, modul Super Steady Video permite realizarea clipurilor fără a fi tremurate.

Galaxy A80 mai oferă și Samsung Knox, platforma Samsung de securitate. În plus, Samsung Pass vă permite accesul sigur în aplicații și în website-uri prin autentificare cu senzorul de amprentă.

Galaxy A80 vine în trei culori: Angel Gold, Ghost White și Phantom Black. Opțiunile de culoare Angel Gold și Ghost White vin cu nuanțe de roz și respectiv albastru.

 

Samsung Galaxy A80 – specificații produs

  Galaxy A80
Display** 6.7-inch FHD+ (1080×2400) Super AMOLED,

New Infinity Display

Camera rotativă***

(frontală/ de pe spate)

Main: 48MP, F2.0

Ultra Wide: 8MP, F2.2 (123°)

3D Depth

Corp 165.2 x 76.5 x 9.3 mm
AP Octa Core (2.2GHz Dual + 1.8GHz Hexa)
Memorie 8 GB RAM

128 GB Stocare internă

Baterie**** 3,700mAh (typical)

25W Super Fast Charging

Sistem de operare Android 9.0 (Pie)
 

Autentificări biometrice

On-Screen Fingerprint
Culoare Phantom Black, Angel Gold, Ghost White