Samsung confirmă oficial lansarea în magazine a noilor Galaxy S9, în primul trimestru

- Adrian Ungureanu
491

Cei de la Samsung a publicat astăzi rezultatele financiare aferente ultimului trimestru din 2017, dar pe lângă rezultatele realizate în intervalul amintit, s-a mai strecurat o informație importantă.

Vorbind despre așteptările companiei legate de evoluția afacerilor în primul trimestru al acestui an, adică intervalul ianuarie-martie 2018, cei de la Samsung au oferit un detaliu foarte important.

”În primul trimestru ne așteptăm ca divizia de mobile să-și majoreze câștigurile, creșterea urmând să fie influențată de lansarea seriei Galaxy S9”, se arată în comunicatul Samsung.

Așadar, este clar că Samsung va lansa noile vârfuri de gamă în luna martie. În urmă cu două săptămâni, Evan Blass posta pe Twitter că din informațiile sale, lansarea efectivă în magazine va avea loc pe 16 martie.

Între timp, Samsung a confirmat oficial prezentarea noilor telefoane pe 25 februarie, la Barcelona, cu o zi înainte de debutul oficial al expoziției de tehnologie mobilă Mobile World Congress (MWC) 2018, care are loc între 26 februarie și 1 martie.

Din Coreea de Sud au apărut informații că perioada de precomenzi ca începe de 2 martie și se va încheia pe 8 martie. Deci, se pare că toate zvonurile anterioare conțin informații credibile.