Samsung confirmă oficial camera super slow-motion și emoji-urile 3D de pe Galaxy S9

- Adrian Ungureanu
446

Samsung a lansat trei scurte clipuri video prin care să scoată în evidență trei dintre atuurile principale ale noile game de telefoane de top, seria Galaxy S9.

Au câte 15 secunde fiecare, dar fiecare este un indiciu pentru cele trei puncte forte cu care compania sud-coreeană speră să le câștige inima fanilor și nu numai. Este adevărat că toate aceste noutăți sunt legate de camerele îmbunătățite pe care Samsung le instalează pe Galaxy S9 și S9+.

Primul clip este o trimitere la capacitatea de a capta imagini excepționale în întuneric, iar dacă imaginile din clip chiar sunt filmate cu telefonul, atunci Galaxy S9 și S9+ nu ar trebui să mai aibă concurenți la acest capitol. Oricât de bune au devenit camerele de pe telefoane în ultimii ani, niciun producător nu a reușit să îmbunătățească semnificativ performanțele camerelor în condiții de luminozitate scăzută, cu atât mai puțin în scene atât de întunecate precum cele din clipul de mai jos.

https://youtu.be/GFNwvbgJUlE

Al doilea clip începe cu câteva secvențe care se petrec la o viteză foarte mare și se termină cu o secvență în care apare un săritor cu ”wingsuit”, imaginea rulează la o viteză destul de mare, dar dintr-o dată trece în mod slow-motion. Un indiciu că noile Galaxy S9 și S9+ are noi camere capabile să filmeze în super slow-motion.

https://youtu.be/JRncyWWBbQY

Al treilea clip pe care-l veți vedea este o trimitere clară la funcția cu care Samsung va concura Animoji-ul celor de la Apple. Vă povesteam despre această funcție în urmă cu două zile și acum avem dovada că zvonurile au fost corecte. Astfel, utilizatorii de Galaxy S9 și S9+ își vor putea crea avatare 3D, la fel cum pot și utilizatorii de iPhone X.

https://youtu.be/GthDneoSuSI