Samsung confirmă când va începe actualizarea la Android Oreo pentru Galaxy Note 8

515

Modelele Galaxy S8 și S8+ din întreaga lume încă primesc pachetele de actualizare de la Android Nougat, la Android Oreo, iar utilizatorii de Galaxy Note 8 așteaptă și ei să primească pachetul de actualizare pentru telefoanele lor.

Deși au fost ceva zvonuri că distribuirea pachetelor de actualizare va începe la finele lunii martie, cei de la Samsung au confirmat oficial că mai durează puțin, anunțând pe forumul oficial al comunicații utilizatorilor de dispozitive Samsung din SUA, că procesul va începe în 2-3 săptămâni.

”Știm că mulți dintre voi sunt nerăbdători să-și actualizeze la cea mai nouă versiune a sistemului de operare și abia așteptăm să vi-l punem la dispoziție. Muncim din greu ca să ne asigurăm că vă putem oferi cea mai bună experiență pe dispozitivele voastre indiferent de operator sau de rețeaua la care sunteți conectați (…) Acestea fiind spuse, lucrăm din greu cu partenerii noștri pentru a livra actualizările la Oreo pentru toate modelele eligibile în următoarele 2-3 săptămâni”, au anunțat cei de la Samsung pe forumul comunicații din SUA.