Samsung confirmă că ar putea schimba numele seriei Galaxy S

420

Samsung a ajuns cu seria ”Galaxy S” la numărul 9, iar în mod normal de la anul viitor ar fi fost rândul modelului Galaxy S10, dar acest lucru a putea să nu se mai întâmple.

Într-un interviu pentru publicația sud-coreeană The Investor, DJ Koh, șeful diviziei de mobile de la Samsung a confirmat că este luată în calcul schimbarea numelui celei mai importante familii de telefoane din portofoliu companiei.

”Deși Samsung va menține numele Galaxy, ne-am gândit dacă mai putem merge mai departe sau nu cu indicativul ”S” sau cu sistemul de numerotare”, a declarat DJ Koh.

Nu este prima oară când se discută de schimbarea numelui serie Galaxy S. În urmă cu o lună apăreau informații potrivit cărora, Samsung ar putea trece la numele Galaxy X, un brand pe care le-au înregistrat deja. Dar până acum, Galaxy X a fost folosit pentru a face referire la telefoanele cu ecrane pliabile.

La urma urmei, nici această variantă nu este exclusă pentru că DJ Koh a anunțat că în 2019 Samsung va lansa un telefon cu ecran pliabil, așa că de la anul am putea asista la nașterea unei noi game de flagship-uri de la Samsung.