Samsung caută noi senzori de amprentă pentru seria Galaxy S9 – producția ar începe cu o lună întârziere

- Adrian Ungureanu
413

Samsung pare să fi ales un nou furnizor de senzori de amprente pentru noua serie de telefoane Galaxy S9, vârfurile de gamă ce vor fi lansate anul viitor.

Dacă pe Galaxy S8 și S8+ senzorul avea o formă dreptunghiulară și era așezat în linie lângă camera foto din spate, acum acesta se vorbește de o așezare a senzorului de amprentă sub noua cameră de ce va fi instalată pe Galaxy S9 și S9+.

Cu alte cuvinte, seria Galaxy S9, pe lângă noile camere duale (pe care seria S8 nu le-a avut) va avea pe spate și un nou senzor de amprente, după ce s-a aflat că Samsung caută un nou furnizor în Taiwan.

Noile zvonuri spun că startul producției în masă va fi dat în luna ianuarie, deși anterior se spunea că va demara în decembrie. Nu știm dacă este vorba de o întârziere din cauza acestui senzor de amprentă nou. cel mai probabil varianta cu care a încercat să lucreze Samsung până acum nu a fost una care să le fi convint sud-coreenilor.

Să vedem dacă va fi afectată lansarea noilor telefoane! S-a vorbit mult de o lansare a noilor telefoane în primul trimestru al anului viitor, iar ultimele zvonuri spuneau chiar că Samsung va veni cu un teaser la CES 2018, în luna ianuarie, oarecum la fel cum a procedat cu seria S8, când a prezentat un clip de câteva zeci de secunde, la MWC 2017, în Barcelona, cu o lună înainte de prezentarea sa oficială.