Samsung ar putea lansa un nou telefon Galaxy Xcover

- Adrian Ungureanu
247

Samsung ar putea lansa în acest an un nou model Galaxy Xcover, familia de telefoane rezistente la medii neprielnice. Compania sud-coreeană tocmai a primit certificare Wi-Fi pentru un model SM-G390F, despre care se crede că este Xcover 4, din moment ce predecesorul său a avut indicativ-ul SM-G388F.

Sud-coreeni par să fi făcut o tradiţie din a lansa modele Xcover odată la doi ani, iar faptul că a primit certificare din partea Wi-Fi Alliance (WFA), înseamnă că lansarea lui Xcover 4 nu este departe.

Din păcate, datele de pe site-ul WFA nu oferă detalii despre specificaţiile tehnice ale telefonului, în afata faptului că va rula pe Android 7.0 Nougat. Ar fi fost interesant, totuşi, să fi avut măcar o informaţie care să confirme că este un model Xcover, în afara indicativ-ului asemănător.

Samsung nu va aduce noile Galaxy S8 la MWC 2017, ce are loc între 27 februarie şi 2 martie la Barcelona, aşa că lansarea unui Xcover 4 ar putea fi un motiv pentru compania sud-coreeană de a fi prezentă la acest eveniment.

No posts to display