Samsung ar putea lansa pe Galaxy S9 și S9+ propria alternativă la Animoji

- Adrian Ungureanu
431

Apple a făcut senzație cu Animoji, funcția care le permite utilizatorilor să-și transforme propriile expresii faciale în fețe emoji, aplicând pentru propriile fețe tot felul de măști 3D create de telefon cu ajutorul sistemului True Depth.

Adică același sistem prin care funcționează și sistemul de recunoaștere facială 3D, FaceID. Această funcția a devenit rapid populară în rândul utilizatorilor de iPhone X. A fost unică la momentul lansării sale, dar nu va mai fi.

Huawei a prezentat deja propria versiune de Animoji, care va ajunge cu siguranță pe modelele Huawei P20, iar acum și Samsung pregătește propria sa alternativă, denumită ”3D Stickers”, potrivit unor surse din industrie citate de presa locală.

Folosind camera de selfie-uri, senzorii de recunoștere facială și de scanare a irisului telefonul va prelua mișcările capului și expresiile faciale ale utilizatorului și va permite aplicarea unor măști 3D. Astfel, utilizatorii își vor putea face avatare 3D sau vor putea trimite emoji 3D prietenilor lor prin messenger.

Aceleași surse mai spun și că noile Galaxy S9 și S9+ vor avea două difuzoare pentru a asigura sunet stereo. unul din difuzoare se va regăsi în partea de jos lângă conectorul USB Type-C, ca și pe modelele Galaxy S8, S8+ și Galaxy Note 8, iar un al doilea difuzor va fi instalat în partea de sus a telefonului.

Animoji pe iPhone X

No posts to display