Samsung ar putea lansa în curând un telefon cu Android Oreo Go Edition

459

Un nou telefon Samsung și-a făcut apariția în baza de date a testului de referință de la Geekbench, iar informațiile sunt unele destul de interesante și destul de clare.

Modelul va fi din seria Galaxy J, cel puțin asta înțelegem din numărul de model cu care a fost înregistrat, SM-J260G, deci ar trebui să fie o nouă versiune de Galaxy J2.

Partea cea mai interesantă este că dotările telefonului sunt extrem de modest, nespecifice telefoanelor din 2018, chiar dacă vorbim de un model entry-level.

Are un procesor modest, Exynos 7570, quad-core, tactat la 1.43GHz și vine cu doar 1GB memorie RAM. În plus, apare că va fi dotat cu Android 8.1.0, deci o versiune Oreo.

Dar o versiune normală de Oreo are nevoie de specificații mult mai bune. Între timp, poate unii dintre voi sunt la curent cu informațiile despre Android Oreo Go Edition, o versiune a sistemului de operare de la Google, capabil să meargă și pe telefoane extrem de modest, cu RAM de până la 1 GB.

În plus, după cum vedeți în tabelul de mai jos, numele complet al procesorului este ”universal7570_go”

Așadar, avem toate indiciile că Samsung va intra în curând în rândul producătorilor de telefoane care se alătură inițiativei Go a celor de la Google.

Deocamdată, nu există informații despre potențiala dată de lansare sau prețuri, dar când vor apărea vor reveni cu ele.