Samsung ar putea anunţa data de lansare a noilor Galaxy S8 la MWC 2017

215

După cum probabil ştiţi, Samsung nu va lansa la Mobile World Congress 2017 noile smartphone-uri Galaxy S8 şi S8 Plus, dar va prezenta un clip de 1 minut, pe post de teaser pentru aceste noi telefoane, în cadrul evenimentului în care va prezenta noua tabletă Galaxy Tab S3.

Odată cu prezentarea acestui clip oficialii Samsung ar putea anunţa şi data oficială de lansare a seriei Galaxy S8. Evenimentul are loc pe 27 februarie, prima zi de MWC 2017.

Informaţiile vin direct de la directorul diviziei de comunicaţii mobile a Samsung, Koh Dong-jin, care a afirmat că “data de lansare va fi dezvăluită la ediţia de anul acesta a Mobile World Congress”.

Iniţial, s-a vorbit de o lansare pe data de 18 aprilie, apoi noile zvonuri au anunţat o devansare a prezentării oficiale a noilor Galaxy S8 pe data de 29 martie, în cadrul unui eveniment special, organizat la New York, urmând ca pe 21 aprilie să ajungă şi în magazine.

Este posibil ca la MWC 2017, pe 27 februarie, să aflăm că niciuna din datele vehiculate anterior să nu mai fie de actualitate. Ştim aproape tot ce este de ştiu despre Galaxy S8, iar imaginile neoficiale cu aceste telefoane s-au peste tot pe internet aşa că par pregătite de lansare. Este foarte posibil ca lansarea să aibă loc şi mai devreme de 29 martie.